Basto

De laatste vier namen zijn toegevoegd aan de indrukwekkende line-up van het 30e Dijkpop Festival. Als afsluiter van de Main Stage is headliner DJ Basto gecontracteerd. Deze bekende Belgische DJ is internationaal doorgebroken met hits als ‘Again and Again’ en ‘ Gregory’s Theme’. Tevens heeft hij een stevige vinger in de pap in de wereldwijde #1 hit van Will.I.Am en Britney Spears ‘Scream & Shout’.

Ook de regio is uiteraard vertegenwoordigt en wel in de vorm van Beans & Fatback. Ze hebben net een fantastisch album afgeleverd die alom bejubeld wordt. ‘With Skin Attached’ is de naam van het album en we kunnen niet wachten om deze band live aan het werk te zien in het Andijkse.

Swelter is een naam om in de gaten te houden de komende tijd. Deze band richt zich op popliedjes in de traditie van Johan, Band of Horses en R.E.M.

Tot slot is The Real Youth toegevoegd aan het affiche. Het duo Cynthia (17) en Jonas (27) maakt nummers die geïnspireerd zijn door het geluid van de 80s. Met gelijkenissen van Of Monsters and Men tot MGMT is de band niet te labelen onder één genre. Indiepop, electrorock tot folk gecombineerd met synthesizers.

Nieuws