Back to the top

Pendelbus

Op 2 juli 2022 rijden er pendelbussen vanaf de treinstations Hoogkarspel, Bovenkarspel-Grootebroek en Hoorn naar het festivalterrein en terug. Kom je met de trein of woon je in de buurt van Hoogkarspel, Bovenkarspel-Grootebroek of Hoorn, maak dan gebruik van deze pendeldienst!

Voor € 10,- (excl. servicekosten) kan je een plaatsbewijs kopen, klik hier voor deze tickets . Daarmee word je vanaf het treinstation naar het festivalterrein gebracht en na afloop weer terug. Zie onderstaand schema voor de tijden wanneer de pendeldienst vertrekt. Er zal in ieder geval een bus vertrekken vanaf het festivalterrein als aansluiting met de trein naar Hoorn/Alkmaar/Amsterdam. Laatste trein vanuit Hoogkarspel naar Amsterdam en Alkmaar 23.52 uur.
En vanuit Hoorn kan je dan ook nog de nachtbus naar Amsterdam/Alkmaar instappen (check of deze tijden 2 juli ook nog actueel zijn).

Als je zonder ticket instapt op één van de stations kan je bij de kassa op het terrein een bandje kopen voor de terugreis. Als je al wel een ticket voor de pendelbus hebt kan je deze inruilen bij de kassa voor een pendelbuspolsbandje.

©JoostintheHouse/Dijkpop Festival